Tefal pegle za vertikalno peglanje

Filteri
Filteri:

6 Artikala

Silazno
po strani

Tefal vertikalne pegle - iskusi revoluciju u peglanju

Tefal pegle za vertikalno peglanje odlikuje izuzetno brzo zagrevanje, čak za manje od pola minuta. Od onih jednostavnih modela do kompleksnijih pegli, Tefal je inovirao način kako da brzo i lako ispeglamo garderobu.

Vertikalne pegle obično su i višenamenski aparati, jer osim što ispravljaju nabore, ujedno i neguju tkanine, pa kao rezultat dobijaš besprekornu, osveženu odeću.

Pegle su dovoljno snažne, kao i sa kontinuiranim ispustom pare, a lako i brzo peglaju kako jednostavne tkanine, tako i one delikatnije. Pogodne su za peglanje ne samo garderobe, nego i zavesa, posteljina i ostalog. 

Četke od mikrofibera kod određene serije Tefal vertikalnih pegli posebno su korisne, jer svojim sjajnim funkcijama otklanjaju prašine iz garderobe, a prirodna para svakako dezinfikuje garderobu i čini je još atraktivnijom za nošenje.

Videćeš da određene modele Tefal vertikalnih pegli, zbog dimenzija, možeš da poneseš i na putovanja.

Ako je u tvom fokusu vertikalna pegla koja nudi neverovatne funkcije, onda na ePlaneti možeš da onlajn kupiš i Tefal IXEO Power vertikalnu peglu i uveriš se zašto je toliko popularna. Uz nju dolazi 3u1 pametna ploča, koja ti nudi 3 položaja za peglanje, snažan pritisak pare i dizajn ručice koji je vrlo komforan. Naravno, nema straha od progorevanja, jer uz ove pegle nema potrebe da podešavaš temperaturu. Tvoja svilena košulja biće besprekorna.

Back to Top