Laserski štampači

Filteri
Filteri:
Ne možemo da pronađemo artikle po odabranim parametrima.

Laserski štampači

Laserski štampači pružaju odličnu brzinu štampe uz visoke obime štampanja, i daju visokokvalitetni otisak za tekstualne dokumente. Koriste toner kertridže, koji duže traju. Ovaj tip štampača je vrlo popularan izbor zbog niskih troškova štampe po stranici, i kupuju se za kancelarije u kojima se štampa velika količina dokumenata, ili ako je cilj da se štampa brzo. 

U poslovne svrhe i te kako je dobro imati višenamenske laserske štampače, koji mogu skenirati i kopirati uz opciju dvostrane štampe.

Laserski štampači su generalno brži od inkjet štampača, posebno kada je reč o velikom obimu štampanja. Mogu brzo da štampaju više stranica u minuti (ppm).

Početni trošak laserskog štampača može biti veći, ali su operativni troškovi niži, jer toner kertridži traju duže i imaju niži trošak po stranici u poređenju sa inkjet kertridžima.

Dati odgovor na pitanje koji je to najisplativiji laserski štampač nije lako, ali verujemo da će pouzdanost brenda i performanse koji nude savremeni laserski štampači opravdati uloženi novac.

Laserski štampači u boji

Laserski štampači u boji proizvode oštre, jasne i precizne otiske. Boje su vibrantne, a tekst i slike su veoma detaljni. Zbog visokog kvaliteta boje i detalja, često se koriste u dizajnerskim i marketinškim agencijama za štampanje brošura, postera i drugih marketinških materijala. Takođe su korisni u školama i univerzitetima gde je potrebna štampa u boji za prezentacije, materijale za učenje i druge edukativne resurse.

Back to Top