Vrhunski rezultatiPriprema u vakuum kesi: vakuum kese pogodne su za pripremu mesa, ribe ili povrća u „sous-vide” stilu na temperaturi do 85 °C.Udobnost/ ČišćenjeVakuum kese sa patent zatvaračem za višekratnu upotrebu: praktičan dupli patent zatvarač za lako otvaranje i zatvaranje.Bezbednost / MaterijalVakuum kese sa patent zatvaračem otporne su na cepanje, neprijatne mirise i ukuse.Sva plastika koja je u kontaktu sa hranom ne sadrži bisfenol A (BPA free)
Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu tvog profila i navika pregledanja sajta. Klikom na Detaljnije, možeš pogledati informacije o kolačićima koje koristimo i izmeniti postavke.
Postavke kolačića
Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu tvog profila i navika pregledanja sajta. Upravljanjem ovim postavkama kolačića, možeš da nam omogućiš ili onemogućiš određeni skup kolačića, po unapred definisanoj kategorizaciji.