Karl Lagerfeld parfemi

Filteri
Filteri:

15 Artikala

Silazno
po strani

Karl Lagerfeld parfemi - Kosmopolitizam i jačina izraza

Parfemi Karla Lagerfelda namenjeni su modernim pojedincima koji cene sofisticirane stvari u životu, ali nisu ograničeni njima. Ova osoba je samouverena, pomalo konvencionalna i vidi modu i parfem kao izraz svoje individualnosti i raspoloženja. Publika Lagerfelda ne staje u jedan kalup; oni su raznoliki, kosmopolitski i uvek u toku sa novim i uzbudljivim.

Karl Lagerfeld parfemi često igraju na kontrastima, baš kao i njegovi modni komadi, koji su suprotstavljali klasično sa avangardnim. Njegovi mirisi mogu mešati tradicionalne cvetne ili citrusne note sa neočekivanim, modernim elementima poput kože ili zelene jabuke, stvarajući nešto potpuno novo i intrigantno.

Uvek postoji element neočekivanog u Lagerfeldovim kreacijama. Parfem može početi sa klasičnom, elegantnom bazom, ali onda iznenadi sa preokretom koji dodaje modernu oštricu. To može biti začinjena nota u inače slatkom parfemu ili iznenadni nalet citrusa u drvenastom mirisu.

Dizajnerska etika brenda Karla Lagerfelda—oštre, čiste linije i monohromatska paleta—proširuje se na njegove parfeme. Flašice su često elegantne i moderne, sa smelom jednostavnošću koja ih čini istaknutim. Ovaj minimalistički pristup odražava se i u samim parfemima, koji su kreirani tako da "kažu" mnogo, bez da budu prejaki.

Parfemi Karla Lagerfelda favorizuju širok spektar nota, odražavajući dizajnerove eklektične ukuse i ljubav prema suprotstavljanju stilova:

  • Za žene: Cvetne i voćne note su istaknute, često pomešane sa neočekivanim elementima poput mošusa ili jantara da dodaju dubinu i složenost. Lagerfeldovi parfemi za žene mogu kombinovati lakoću breskve i limuna sa bogatstvom ruže i jantara, stvarajući mirise koji su istovremeno sveži i trajni.
  • Za muškarce: Muški mirisi obično naginju ka drvenastim i začinjenim notama, kombinovanim sa citrusnim ili akvatičnim elementima da prenesu osećaj svežine i vitalnosti. Lagerfeldov miris za muškarce može sadržati toplinu sandalovine i kedra, pročišćenu svežinom jabuke ili žestinom pomorandže.

Karl Lagerfeld parfemi online prodaja

Potrudili smo se da se u našoj ponudi nađu najpopularnije linije Karl Lagerfeld parfema, a na tebi je da izabereš ono što će najviše odgovarati tvom karakteru, i prilikama u kojima želiš nositi određeni parfem. Možda dobiješ dodatnu inspiraciju i odabereš neko novo ime od Armafa i promeniš dosadašnje navike. 

Na ePlaneti te čekaju najbolje akcijske cene original parfema.

Back to Top