Malterego 2: Higijena nesećanja 1
SKU
9788663612532
1.299,00 RSD
Na stanju
Prodaje i šalje:
Planeta Sport d.o.o.
Cena dostave:
Vreme dostave:
do 5 dana
Plaćanje do 18 mesečnih rata - Administrativnom zabranom i Banca Intesa karticama. Saznaj više
Poruči i plati ovaj artikal u bilo kojoj prodavnici Planete Sport i ePlanete. Saznaj više
Povrat u roku od 14 dana. Saznaj više
Treba ti pomoć? Kontaktiraj nas
Za listu želja potrebno je da imaš svoj nalog!
Pogledajte i sledeće artikle
Kompletno, dovršeno i redigovano izdanje serijala MALTEREGO Marka Šelića u četiri knjige.„Zovem se Leo, bio sam gitarista i pesnik, fantast i sanjar, i ništa od toga nije me sprečavalo da u slobodno vreme po stranicama sveske koju sam zvao Osvetarijum ispisujem priče u kojima moj izmišljeni junak-osvetnik masakrira besprizornike. A do kraja ove ispovesti, skriviću nešto neuporedivo strašnije.”Pet godina nakon radnje prve knjige, Leo dospeva u gravitaciju zagonetnog čoveka koji nudi izlaz. To, međutim, ima cenu: poniženje i odustajanje od sebe i svega u šta veruje. Kroz vremenske skokove, nastavak Malterega pripoveda o majkama i očevima, društvu koje propada, o ličnom i kolektivnom (ne)sećanju, te pokušaju da se u nasilnim traumama nađe smisao. Ali ispod svega toga – ili možda iznad – ovo je priča o izgubljenom prijateljstvu koje iznova niče iz krhotina.Godina_Izdanja:2025.|Format:13x20 cm|Povez:Mek|Pismo:Latinica|Izdavac:Veseli četvrtak|Autor:Marko Šelić|Zanr:Domaći pisci, Drama|Broj_Strana:304
Prikaži više
Specifikacija
Brend | Ostalo |
---|---|
Bar kod | 9788663612532 |
Pogledajte i sledeće artikle
Uspešno poslata recenzija! Hvala :)
Ako si koristio ovaj artikal, podeli utiske.
Ako tek razmatraš kupovinu, a imaš neku nedoumicu, postavi pitanje.
Krenimo sa pisanjem!
Za unos rezencije i postavljanje pitanja potrebno je da se prijaviš na svoj nalog.
Recenzije (0)
-
0 recenzije
0 recenzija
Još uvek nema recenzija za ovaj artikal.
Pitanja i odgovori (0)
Imaš nedoumicu u vezi sa ovim artiklom? Postavi pitanje
0 pitanja kupaca
Još uvek nema pitanja za ovaj artikal.