Knjiga „Sirova hrana“ Mihaele Brijak Devescovi je ispunjena brojnim savetima i smernicama, ali i raznovrsnim receptima sirove hrane. Mihaela je otkrila čitaocima kako se pripremaju najukusnija zdrava jela, počevši od sirovih rezanaca od tikvica sa finim umakom od indijskog oraha, preko pice, ukusnih namaza, do zdravih torti. Autorka knjige recepata „Sirova hrana“ već skoro deceniju proučava vegetarijanstvo i sirovojedstvo, kao i uticaj ovog stila života na zdravlje čoveka o čemu je takođe pisala.
Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu tvog profila i navika pregledanja sajta. Klikom na Detaljnije, možeš pogledati informacije o kolačićima koje koristimo i izmeniti postavke.
Postavke kolačića
Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu tvog profila i navika pregledanja sajta. Upravljanjem ovim postavkama kolačića, možeš da nam omogućiš ili onemogućiš određeni skup kolačića, po unapred definisanoj kategorizaciji.