Gaming (Gejmerske) stolice

31 Artikala

Silazno
po strani

Gaming stolice za strastvene gejmere

Gaming stolice su neophodne za svakog strastvenog gejmera koji traži najbolje iskustvo igranja igrica. Ove stolice se mogu pohvaliti mnoštvom karakteristika kao što su ergonomski dizajn, podesivi nasloni za ruke, noge a neke imaju i integrisane zvučne sisteme koji pružaju maksimalnu udobnost i podršku tokom igranja.

Uz svoje praktične prednosti, gejmerske stolice takođe dodaju dašak stila i individualnost gejmeru. Postoje stolice za svačiji ukus i dekor.

Ako ste gejmer, zašto se zadovoljiti konvencionalnom kompjuterskom ili radnom stolicom kada stolica za gaming može podići vaše iskustvo igranja na nove visine? 

Gejmerske ili klasične kompjuterske-kancelarijske stolice?

U poslednje vreme gejmerske stolice sve češće zamenjuju radne-kancelarijske stolice zbog estetskog dizajna i udobnosti. Kod kancelarijske stolice uglavnom ne postoje podesivi jastuci za glavu-vrat i kičmu. Dokazano je da su ovi dodaci jako bitni za pravilno držanje vrata i kičme prilikom sedenja. 

Gejmerske stolice takođe imaju više opcija kada je u pitanju naslon za ruke. U zavisnosti od modela, naslon za ruke moze da se podesi po visini, dubini i uglu. Ako namestite idealno naslon ruku, uklanjate zamor-stres sa ramena i vrata što vas čini opuštenijim tokom igranja ili rada.  Neke stolice imaju masažer-jastuk. Prilagodljive karakteristike stolica za igranje omogućavaju vam da pronađete savršenu poziciju sedenja koja je prilagođena vašem telu i ličnim preferencijama.

Gaming sotlice nisu ograničene samo za pasionirane igrače, idealne su za svakoga ko provodi duži period sedeći za stolom, bilo na poslu ili u slobodno vreme. Sa svojim podesivim karakteristikama i dizajnom, ove stolice mogu pomoći u ublažavanju bolova u leđima.

Pored klasičnih gejmerskih stolica postoje i "Rocker" gaming stolice koje se ljuljaju napred nazad i koje su odlične za trkačke igrice ili ako koristite džoistik za igranje (za Nitendo, Sony playstation...)

Pregledajte naš izbor gaming stolica i pronađite idealnu za vaše potrebe. Ako želite profesionalnu gejmersku stolicu naša preporuka je Spawn gaming stolica.

Back to Top