Koferi

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 od 84

Silazno
Strana
po strani

Koferi za putovanja - kupovina koja izaziva posebnu radost

Dobro izabran kofer čini svako putovanje komfornim, a svako od nas ima određene navike, želje i potrebe kada su u pitanju putovanja i izbor kofera. Biranje kofera uvek izaziva osećaj radosti, jer znaš da prethodi odlascima na omiljene, ali i one neistražene destinacije. Čak i ako ne tražiš kofere za posebne avanture, dobro je iskoristiti povoljne ponude i odabrati kofer koji će ti uvek biti koristan i pri ruci.

Dobri koferi za putovanja smanjuju stres pred odlazak na određenu destinaciju, a daju i osećaj sigurnosti da će tvoje stvari biti sigurne tokom celog putovanja. Imajući u vidu i činjenicu da se o putničkim koferima i ne vodi prevelika briga na svetskim aerodromima, jasno ti je da tvoj novi kofer mora biti jak, izdržjiv i kvalitetan.

U našoj ponudi ćeš naći vrlo popularne kofere brendova Gabol, Seanshow i Thunder - tu su mali koferi, veliki koferi, kao i kabinski koferi koji su vrlo praktični za kratka putovanja. Zato, pre nego što čuješ onu divnu rečenicu “Pakuj kofer, idemo”, opremi se kvalitetnim putnim programom, i učini putovanje komfornim i laganim. 

Nekoliko saveta pre kupovine kofera

Svakako da od novog kofera očekujemo dovoljno prostora i komfora za pakovanje svih potrebnih stvari, kao i predviđene pregrade za smeštanje obuće i aksesoara. Međutim, dobro je podsetiti se još nekih elemenata pre nego što odemo do tržnog centra i kupimo novi kofer.

Najpre, kofer biraš prema dimenzijama, pa zavisno od tvojih potreba i navika tokom putovanja, biraš velike ili kofere srednje veličine, dok će mali kabinski koferi biti uvek dobar izbor za kraća ili poslovna putovanja. Moraš imati u vidu i ograničenja aviokompanija kada je reč o prtljagu, tj. njegovoj kilaži i dimenzijama.

  • mali koferi - 40x23x55 (dužina x širina x visina) - ili kabinski koferi, idealni za kratka putovanja
  • srednji koferi - 45x24x64 - najčešće dimenzije srednjih kofera, za putovanje od nekoliko dana
  • veliki koferi - 50x30x75 - odličan izbor za velika i duža putovanja

Trajnost i kvalitet kofera su vrlo bitan faktor, jer sigurno ne želiš baciti novac na kofer koji će posle prvog ili nekoliko putovanja završiti u kontejneru. S obzirom na to da i koferi pređu velike destinacije, kao i razne uslove na aerodromima širom sveta, moraju biti od kvalitetnih materijala. Preporuka je da budu od polikarbonata, balističkog najlona ili ABS plastike, koji su poznati po svojoj trajnosti.

Sigurnost je podrazumevajuća, jer je cilj stići na destinaciju a da su nam stvari sigurne i na mestu. Zato je preporuka imati kofere sa ugrađenim ili kombinacijskim bravama. Postoje i koferi sa GPS uređajem za praćenje, što je korisno ako dođe do krađe ili gubitka prtljaga.

Nije mali broj kupaca koji posebno vode računa o dizajnu kofera, posebno kod dama, pa je i to jedan od faktora koji odlučuje pri konačnom izboru. Neko će birati klasične crne, dok će se neko odlučiti za hrabrije boje i printove. Što je kofer neobičnijeg dizajna i boja, svakako ćeš ga lakše primetiti na traci za preuzimanje.

Prodaja kofera i cena

Onlajn kupovina kofera sa ePlanete pružiće ti istinsko zadovoljstvo, jer te čeka odličan izbor kofera, raznih dimenzija i boja, a i cene su i te kako povoljne. Cene variraju zavisno od veličine, ali svakako neće puno “oštetiti” tvoj budžet.

Lagani, sa rotirajućim točkićima, komforni i jednostavni za rukovanje - to su koferi sa ePlanete. Zato, ne propusti odličnu ponudu i poruči novi omiljeni model.

Back to Top