Apple MacBook

Filteri
Filteri:

5 Artikala

Silazno
po strani

MacBook laptopovi - savršenstvo dizajna i performansi

Kada poželiš elegantan dizajn laptopa, uz vrhunske performanse za rad i visoku produktivnost kao rezultat, onda je MacBook laptop odličan izbor za tebe. Na ePlaneti izaberi MacBook Air ili MacBook Pro, po uvek dobroj ceni.

Zašto je dobar MacBook Air?

Sa najnovijim Apple čipom M1 ovaj laptop nudi neverovatnu snagu i performanse koje odgovaraju svim tvojim potrebama.

MacBook Air će te oduševiti ultra tankim i sofisticiranim dizajnom, pa je odličan izbor za studente, poslovne ljude i svakoga ko je u pokretu i želi brzo završiti određene obaveze na kompjuteru. Baterija na MacBook Air-u može da traje i do 18 sati, i može raditi bez prekida celog dana, bez potrebe za punjenjem.

Ovi laptopovi su dodatno neodoljivi zbog Retina ekrana sa True Tone tehnologijom, a to znači izrazitu jasnoću i kvalitet slike. Na 13,3‑inčnom ekranu Retina rezolucije 2560 x 1600 fotografije su izrazito detaljne i realne.Touch ID senzor na tastaturi znači da se brzo i jednostavno možeš prijaviti na svoj računar, dok je macOS operativni sistem vrlo intuitivan i jednostavan za korišćenje.

Središnji procesor na M1 čipu ne samo što je nevjerovatno brz, već i balansira jezgre za visoke performanse i jezgre za efikasnost, pa ćeš vrlo lako obavljati svakodnevne zadatke a uz primetno manju potrošnju energije. Sa tako moćnim procesorom MacBook Air može da ti posluži za vrlo kompleksne zadatke, kao što je filmska montaža ili igranje akcijskih igara.

Takođe, ovako jak procesor u čipu pruža munjevitu brzinu integrisane grafike. Zato se prepusti kreativnosti, i možeš kreirati 4K videozapise u punom kvalitetu.

Zašto kupiti MacBook Pro?

Postoji mnogo razloga zašto je MacBook odličan ozbor prilikom kupovine laptopa, jer su to računari izuzetnih performansi, besprekorne estetike i dizajna, i biće ti odličan saveznik za obavljanje najrazličitijih zadataka na kompjuteru.

MacBook Pro je pre svega moćan i izuzetno brz računar. S obzirom na to da ima ugrađen M1 čip, to znači da će svakodnevni rad teći glatko i brzo.

Apple je kao kompanija poznat po visokokvalitetno izrađenim proizvodima, pa ni MacBook Pro nije izuzetak. Kreiran je od premijum materijala kao što je aluminijum, što ga čini čvrstim i izdržljivim. Atraktivnost ni ovde nije umanjena, jer je MacBook Pro otmen i moderan, pa ga često možete videti i kao modni dodatak tokom putovanja.

MacBook Pro takođe ima Retina ekran, pa su fotografije na njemu i te kako realistične, a boje oštre i jasne. Zato su dizajneri, arhitekte i generalno kreativci oduševljeni ovim modelom računara. Dodatna njegova prednost što baterija izuzetno dugo traje, što je jako važno osobama koje dugo rade u pokretu i možda nemaju uvek pristup napajanju. Ovaj laptop može trajati i do 20 sati po jednom punjenju, pa je odličan kad radiš na daljinu ili tokom putovanja.

Back to Top