Calvin Klein parfemi

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 44

Silazno
Strana
po strani

Calvin Klein parfemi - elegancija svedenosti

Calvin Klein, brend koji je sinonim za elegantan, minimalistički stil u svetu mode, svoj estetski pečat dosledno je ostavio i na područje parfema. Od lansiranja svog prvog parfema 1981. godine, Calvin Klein kreira parfeme koji sažimaju savremenost, jednostavnost i senzualnost. Parfemi ovog brenda poznati su po svojim čistim, savremenim notama, često kombinujući klasične elemente sa neočekivanim modernim obrtima.

Calvin Klein parfemi prepoznati su po svojim jedinstvenim kombinacijama nota. Često sadrže mešavinu citrusnih, cvetnih, drvenastih i orijentalnih nota. Ono što ove parfeme izdvaja od konkurencije je njihova sposobnost da uhvate duh svake ere, bivajući bezvremenski privlačni. Brend je vešt u lansiranju parfema koji su trajno nepogrešiv izbor.

Kome su namenjeni Calvin Klein parfemi?

Calvin Klein cilja na široku publiku, privlačeći one koji cene eleganciju, jednostavnost i savremenost u svojim izborima mirisa. Oni se obraćaju i muškarcima i ženama, sa značajnim delom kolekcije dizajniranom da bude uniseks. Brend cilja potrošače koji vrednuju sofisticiranost i suptilnost bez pretencioznosti.

Neke od najpopularnijih linija parfema ovog američkog brenda su:

  • CK One: Ikonični uniseks parfem koji je započeo revoluciju u načinu na koji se parfemi tržišno pozicioniraju i percipiraju. Karakterišu ga note zelenog čaja, papaje i bergamota, oličavajući svež i čist miris koji privlači široku publiku.
  • Euphoria: Linija koja uključuje parfeme za muškarce i žene, poznata po svojim egzotičnim voćno-cvetnim notama za žene (kao što su nara, crni orhidej i lotos) i hrskavim, začinskim i drvenastim notama za muškarce.
  • Obsession: I muška i ženska verzija Obsession ostavile su trag sa moćnim, intenzivnim mirisima. Ženska verzija je poznata po svojim začinjenim, toplim notama vanile i jantara, dok muška verzija stavlja fokus na vatrenije i tople začinske note.
  • Eternity: Slavi se zbog svog romantičnog, cvetnog mirisa u ženskim verzijama (sa notama belog ljiljana, bele ruže i sandalovine) i hrskavih, zelenih i drvenastih mirisa u muškim verzijama, oličavajući večnu ljubav i posvećenost.

Calvin Klein parfemi online prodaja

Potrudili smo se da se u našoj ponudi nađu najpopularnije linije Calvin Klein parfema, a na tebi je da izabereš ono što će najviše odgovarati tvom karakteru, i prilikama u kojima želiš nositi određeni parfem. Možda dobiješ dodatnu inspiraciju i odabereš neko novo ime od Armafa i promeniš dosadašnje navike. 

Na ePlaneti te čekaju najbolje akcijske cene original parfema.

Back to Top