Lancome parfemi

Filteri
Filteri:

15 Artikala

Silazno
po strani

Šta Lancome ženske parfeme čini jedinstvenim?

Lancôme, francuski luksuzni brend kozmetike i parfema, sinonim je za visok kvalitet, eleganciju i sofisticiranost od svog osnivanja 1935. godine. Parfemi ovog brenda slave se zbog svojih izuzetnih mešavina, luksuznih sastojaka i sposobnosti da prigrle suštinu ženstvenosti i francuske elegancije. 

Lancôme parfemi su primarno usmereni ka ženama koje cene luksuz, eleganciju i sofisticiranost u svojim izborima parfema. Brend privlači širok spektar uzrasta, nudeći mirise koji odgovaraju mladim odraslim osobama, zrelim ženama i svima između. Lancôme naglašava lepotu i snagu ženstvenosti u svojim mirisima, čineći njihove parfeme popularnim izborom za žene širom sveta.

Ono što Lancôme parfeme izdvaja od konkurencije je njihova posvećenost jedinstvenom francuskom luksuzu i ženstvenosti. Njihovi parfemi su:

  • Elegantno pakovani: Lancôme posvećuje veliku pažnju dizajnu svojih bočica parfema, koje ćetš odmah primetiti među ostalim bočicama, jer reprezentuju nežnost i ženstvenost 
  • Inovativno kreirani: Brend je poznat po svojem inovativnom pristupu kreiranju parfema, često uključujući nove i jedinstvene sastojke ili metode ekstrakcije kako bi se postigao distinktivan miris.
  • Bogato nasleđe: Sa dugom istorijom u industriji lepote, parfemi Lancôme često se smatraju nenadmašnim klasikom, oličenjem elegancije i sofisticiranosti francuske parfimerije.

Najpopularniji Lancôme parfemi

  • La Vie Est Belle: Jedan od najprodavanijih parfema Lancôme-a, ovaj miris je poznat po svojoj mešavini irisa, jasmina, cveta narandže i pačulija, zatvoren u bočici koja predstavlja osmeh. To je deklaracija sreće i omaž lepoti života.
  • Trésor: Klasičan miris koji je stub brenda od njegovog lansiranja 1990. godine. Karakteriše ga romantična mešavina ruže, cveta kajsije i breskve, sa bazom od vanile i sandalovine, oličavajući bezvremensku eleganciju.
  • Idôle: Usmeren ka mlađoj publici, Idôle je moderni, cvetni miris sa notama ruže, jasmina i šipra akorda. Parfem je predstavljen u jednoj od najtanjiših bočica parfema na svetu, simbolizujući budućnost ženstvenosti.
  • Miracle: Ovaj miris je sve o radosti života, sa vibrantnom mešavinom nota ličija i frezije na vrhu, magnolije, đumbira i bibera u srcu, i toplom bazom od jasmina i ćilibara.

Lancôme parfemi online prodaja

Potrudili smo se da se u našoj ponudi nađu najpopularnije linije Lancôme parfema, a na tebi je da izabereš ono što će najviše odgovarati tvom karakteru, i prilikama u kojima želiš nositi određeni parfem. Možda dobiješ dodatnu inspiraciju i odabereš neko novo ime od kuće Lancôme i promeniš dosadašnje navike. 

Na ePlaneti te čekaju najbolje akcijske cene original parfema.

Back to Top