Jungle kolica za bebe i decu

Filteri
Filteri:

9 Artikala

Silazno
po strani

Jungle kolica za bebe - nek vožnja bude užitak i radost

Idealna kolica nije lako pronaći, ali Jungle kolica za bebe opravdavaju veliko poverenje u taj brend. Ovo su kolica koja savršeno prate sve potrebe i navike u svakodnevnom funkcionisanju sa bebom ili malim detetom. Vrlo su praktična, laka za manevrisanje i opremljena svom potrebnom opremom za potrebe deteta.

Jungle kišobran kolica

Jungle kišobran kolica su namenjena deci do kilaže od 15 kg ili do 36 meseci, sklapaju se jednom rukom i postala su vrlo popularan izbor među roditeljima širom Srbije. Prave se od laganog aluminijuma, a impregnirano platno na kolicima se vrlo lako održava.

Ovo su kolica čiji se naslon podešava u pet nivoa, od ležećeg, poluležećeg do sedećeg. Produžetak za noge se podešava po visini u tri položaja.

Kolica se sklapaju u dimenzije avionskog prtljaga sa teleskopskom ručicom, pomoću kojih se mogu vući kao kofer. Prednji rotirajući točkići se mogu fiksirati radi vožnje na neravnim terenima, a zbog velikih zadnjih točkova će i velike neravnine biti komfornije.

Jungle quad kolica su vrlo popularan model među kišobran kolicima ovog brenda. Možeš da biraš različite boje i dezene, kako bi se najbolje uklopila u tvoju estetiku.

Jungle Motto kolica

Ovo su kolica iz kategorije 3u1, i dolaze sa sportskim sedištem, korpom za novorođenče i auto sedištem (0 do 13 kg). Namenjena su uzrastu do 3. godine. Kompaktna su, lako se sklapaju i rasklapaju sa samo jednom rukom. Naslon se može podešavati u četiri nivoa, a podrška za noge u tri položaja. Bezbednosno vezivanje je u pet tačaka, a točkovi imaju amortizere. 

Back to Top