Lorelli kolica za bebe i decu

Filteri
Filteri:

16 Artikala

Silazno
po strani

Lorelli kolica za bebe - nek vožnja bude užitak i radost

Sigurnost i udobnost su na vrhu liste prioriteta za Lorelli kolica. Svi proizvodi su dizajnirani tako da ispunjavaju stroge međunarodne standarde sigurnosti. Kolica su opremljena višestrukim sistemima zaštite, uključujući sigurnosne pojaseve u pet tačaka i zaštitu od prevrtanja, dok su sedišta dizajnirana da pružaju maksimalnu udobnost za dete, sa mogućnošću podešavanja nagiba i mekanim jastučićima.

Lorelli kolica su poznata po svojoj visokoj funkcionalnosti i prilagodljivosti. Mnogi modeli dolaze sa mogućnošću lako promenljivih konfiguracija, omogućavajući roditeljima da prilagode kolica rastućim potrebama svoje dece, od novorođenčeta do toddlera. Takođe, kolica su često dizajnirana tako da se lako sklapaju i rasklapaju, čineći ih idealnim za porodice koje su često u pokretu.

Lorelli kolica dolaze u širokom spektru boja i dizajna, omogućavajući roditeljima da izaberu model koji najbolje odgovara njihovom ličnom stilu i potrebama. Od klasičnih do modernih linija, od jednostavnih do šarenih varijanti, Lorelli nudi estetski privlačne opcije koje se ističu na tržištu.

Lorelli kišobran kolica

U segmentu kišobran kolica brend Lorelli opravdava poverenje svojih kupaca, i dosledan je u lansiranju modela koji će ispratiti sve potrebe i navike u svakodnevnoj vožnji sa detetom.

Lorelli kišobran kolica izbor su mnogih roditelja koji žele funkcionalna i praktična kolica za sve aktivnosti i prilike. Ovo su kolica koja su lagana i kompaktna, a Lorelli nudi baš to, zadovoljavajući sve bezbednosne standarde. 

Lorelli fiorano kolica

Fiorano je jedan od najtraženijih modela Lorelli kišobran kolica za bebe, izuzetno lagana i napravljena od aluminijuma. Sklapaju se jednom rukom, i kad su sklopljena imaju formu kofera koja se mogu vući jednom rukom. 

Lorelli fiorano kolica su namenjena od rođenja deteta do kilaže od oko 15 kg. Sedišta ovih kolica su vrlo udobna i sigurna, a bezbednosni pojasevi postavljeni su u pet tačaka. 

Back to Top