Chicco kolica za bebe i decu

Filteri
Filteri:

19 Artikala

Silazno
po strani

Chicco kolica za bebe - u korak sa bebinim svetom

Chicco, jedan od najpopularnijih svetskih brendova kada je reč o proizvodnji bebi opreme i dečije garderobe, navikao nas je na proizvode koji u potpunosti prate potrebe dece, od momenta rođenja do zrelijeg uzrasta. Chicco je za mnoge od nas sinonim za detinjstvo, i čuvene mirise koje pamtimo još od tada.

Chicco kolica za bebe su već decenijama među omiljenim izborima roditelja u Srbiji, jer Chicco postiže da u jednom modelu kolica spoji praktičnost, funckionalnost i estetiku. Sve to prati lakoća korišćenja i vožnje, a na bebi je samo da uživa razgledajući svet oko sebe.

Kad bismo ukratko opisali Chicco kolica, rekli bismo da su lagana, izdržljiva i svestrana, i kao takva su savršena podrška raznim fazama u razvoju deteta. Osmišljena su i kreirana tako da i beba i roditelji maksimalno uživaju tokom vožnje, čineći svaku šetnju zabavnom i udobnom.

Šta sve možeš sa Chicco kolicima?

Praktičan i funkcionalan dizajn Chicco kolica nedvosmisleno prati dinamiku svakodnevnice i roditeljskih obaveza, a dodatni komfor i olakšanje pružaju razni dodaci: od kišobrana do korpi za nošenje igračaka, pa sve do mreža protiv komaraca koje se postavljaju na kolica.

Nakon faze nosiljke (prvih nekoliko meseci) i ležanja u auto osedištu, kreće intezivan period korišćenja kolica, koja se kao takva koriste sve do 3. godine. Sve je podešeno tako da beba oseća maksimalni komfor, kao i sigurnost i bezbednost. Nagib naslona za leđa se može podešavati u nekoliko pozicija. Mekano sedište i udobni naslon za noge takođe pružaju dodatni komfor detetu. 

Chicco kolica su opremljena sigurnosnim pojasevima i zaštitnim jastučićem, kao i točkovima dizajniranim da pruže maksimalnu stabilnost čak i na neravnoj površini. Kod naprednijih modela točkovi imaju amortizere i posebnim sistemom ležajeva radi udobne i sigurne vožnje.

Ono što je takođe neizvostavno za istaći je i tenda koja se može proširivati, kako bi se dete zaštitilo od sunca i nepovoljnih vremenskih uslova.

Chicco kolica za bebe obično imaju rezverzibilna sedišta, pa beba ima mogućnost da gleda ka onom ko vozi ili u smeru kretanja.

Chicco kolica 3u1

Ovaj modela Chicco kolica za bebe kreiran je da prati bebu od rođenja do zrelijeg uzrasta, pa su maksimalno svestrana. Dobija se auto sedište, koje se obično koristi do kilaže od 9 kg, nosiljka za prve mesece bebinog života i kolica za šetnju, u kojima beba može da sedi već sa 6 meseci i koriste se otprilike do 3. godine života. Praktično se sklapaju, i opremljena su tako da omoguće udobnost, komfor i sigurnost.

Chicco Best Friend 3u1 

Među najpopularnijim modelom kolica u Chicco svetu su Chicco Best Friend 3u1 kolica, koja podrazumevaju nosiljku, kolica za uzrast od 6 meseci do 3 godine i sedište za auto. Ovaj model kolica, kako ga opisuje i sam Chicco, je vrlo svestran i pogodan za sve aktivnosti sa bebom, od prvih vožnji do odlaska na izlete, šetnje ili putovanja. 

Back to Top