Gorenje aspiratori

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 53

Silazno
Strana
po strani

Gorenje aspiratori - sinonim za kvalitet i inovaciju

Za Gorenje aspiratore ćeš čuti da su više od običnog kućnog aparata. Inženjeri ovog brenda su se pobrinuli da lansiraju uređaje koji su spoj sofisticiranog dizajna, inovativne tehnologije i izuzetne funkcionalnosti. 

Kao jedan od vodećih proizvođača malih kućnih aparata i bele tehnike, Gorenje je i u segmentu aspiratora fokusiran da ponudi ono najbolje: kvalitetan vazduh u kuhinji, kao i besprekorna estetika.

Gorenje aspiratori koriste napredne tehnologije za filtriranje vazduha, osiguravajući efikasno uklanjanje dima, mirisa i masnoća iz vazduha. Specijalna vrsta pene u filterima eliminiše do 98% svih masnoća i drugih nečistoća. 

Novije serije Gorenje aspiratora su znatno ojačane, a koriste se i materijali koji upijaju zvuk, pa ćeš primetiti i njihov tihi rad. Tu je i LED osvetljenje koji će ti pružiti bolju preglednost nad pločom za kuvanje i njegovom okolinom. 

Gorenje recirkulacioni aspiratori

Ako u tvojoj kuhinji nije moguće postaviti odvod, onda je recirkulacioni aspirator idealno rešenje. Njegov rad se zasniva na uvlačenju pare i zaprljanog vaduha koji se pročiste kroz filter i tako očišćeni se potom vraćaju u kuhinju.

Gorenje aspiratori sa recirkulacijom se lako postavljaju, i najčešće se instaliraju u kuhinjama gde je nemoguće postaviti izduvne cevi. Ugljeni filter se menja jednom ili dva puta godišnje, u zavisnosti od toga koliko često se kuhinjski aspirator koristi.

Gorenje aspiratori - akcijske onlajn cene

Gorenje aspiratori su idealno rešenje za svaku modernu kuhinju, nudeći kombinaciju stila, funkcionalnosti i inovativne tehnologije. Bilo da renoviraš kuhinju ili jednostavno tražiš pouzdan i efikasan aspirator, Gorenje nudi modele koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. 

Istraži ponudu ePlanete i već sada izaberi Gorenje ugradni ili Gorenje samostalni aspirator po meri tvoje kuhinje. Kod nas te očekuju akcijske cene.

Back to Top