Bosch aspiratori

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 41

Silazno
Strana
po strani

Bosch aspiratori - nenadmašna tehnologija za čistu i urednu kuhinju

Svako iskustvo sa Bosch aparatima donosi mnoštvo benefita i fenomenalnih funkcija koji čine svakodnevicu lakšom i relaskiranijom. Tako je i sa Bosch aspiratorima, koji dolaze u različitim stilovima i veličinama, pa mogu lako da se montiraju u svakoj kuhinji.

Zavisno od enterijera kuhinje i raspoloživog prostora, možeš da se odlučiš za neki od tipova Bosch aspiratora, kao što su zidni, ugradni ili možda ostrvski.

Savršena ventilacija, tihi rad bez buke, jednostavno i lako čišćenje, i ono što je posebno važno, energetska efikasnost - sve to odlikuje Bosch aspiratore.

Bosch aspiratori imaju samoregulišući, automatski režim. Pomoću senzora nadgleda se kvalitet vazduha, pa se aspirator automatski podešava na odgovarajući nivo jačine kako bi usisao neprijatne mirise i paru. Buka je minimalna, a dok vi ručate aspirator će i dalje usisavati sve dok vazduh ne bude eliminisan od loših mirisa.

Opremljeni su robusnim, tihim i dugotrajnim motorom. Pošto se kod Bosch aspiratora motor pokreće na magnet, ne dolazi do mehaničkog trenja, pa se snaga ne gubi. Zbog toga komforno se može nastaviti obedovanje u trpezariji, dok aspirator čisti vazduh.

Bosch aspiratori mogu biti recirkulacioni ili se ugrađuju sa cevi, zavisno šta se od toga može izvesti u tvojoj kuhinji.

Održavanje filtera Bosch aspiratora

Komfor i lakoća korišćenja Bosch aspiratora se ogleda i u tome što se filteri jednostavno održavaju - uklone se, peru se u mašini i vraćaju nazad u aparat. Zavisno koji je model aspiratora kupljen, i spoljašni deo je lagan za čišćenje, posebno elementi od nerđajućeg čelika. 

Povezivanje sa aplikacijom

Preko aplikacije Home Connect na tvom mobilnom telefonu poveži se sa radom aspiratora i olakšaj svakodnevicu. Možeš podesiti brzinu rada, koliko će trajati proces usisavanja, kao i osvetljenje. Možeš i primati upozorenje kada dođe momenat za menjanje ili čišćenja filtera, a ako imaš Google Home ili Amazon Alexu onda možeš upravljajti aspiratorom putem glasovnih komandi.

Back to Top