Samsung frižideri

Filteri
Filteri:

15 Artikala

Silazno
po strani

Kada želiš kvalitet i dugotrajnost biraj Samsung

Kada stojiš ispred Samsung frižidera prvo što primetiš je besprekoran dizajn, a onda dalje otkrivaš neverovatno korisne funkcije koje su zaslužne što su ovi frižideri oduševili kupce širom sveta, pa tako i kupce u Srbiji.

Njihova SpaceMax tehnologija učinila ih je vrlo traženim brendom frižidera, a šta se zapravo krije iza te tehnologije? Reč je o tome da ovi frižideri nude više prostora za čuvanje hrane. Zidovi frižidera su tanko projektovani, sa odličnom izolacijom, pa se dobija više prostora, iako su spoljašne dimenzije standardne. 

Ne moraš da brineš hoće li sve namirnice u frižideru biti rashlađene, jer sveobuhvatna tehnologija hlađenja (All-Around Cooling) ravnomerno će rashladiti svaki ćošak i policu frižidera, konstantno prateći temperaturu. Hladan vazduh izlazi kroz više otvora između polica, održavajući idealnu temperaturu i vlažnost, a hrana duže ostaje sveža.

Tehnologija Twin Cooling Plus brzo optimizuje temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču zahvaljujući nezavisnom hlađenju. Čuva hranu u najboljim uslovima i štiti njen prirodni ukus i aromu sprečavajući mešanje mirisa.

S obzirom na to da ovi frižideri imaju kompresor sa digitalnim invertorom automatski se kontroliše brzina njegovog rada, na nekolio nivoa, u zavisnosti koja je temperatura potrebna za hlađenje. Zato se ostvaruje ušteda u potrošnji struje i buka je minimalna. Ujedno, manje se i habaju.

Dodatni razlog zašto se preporučuju moderni Samsung frižideri je i NoFrost tehnologija, koja sprečava formiranje leda na zidovima. 

Poseduju posebne fioke za voće i povrće sa posebnim sistemom održavanja vlažnosti -  Optimal fresh zone.

Samsung frižideri poseduju funkcije brzog hlađenja i zamrzavanja (PowerCool i Power Freeze), pa kad ti je potrebno da se u kratkom roku rashlade namirnice koje upravo smeštaš u frižider, onda će ti ova funkcija i te kako ubrzati proces. 

Samsung u ponudi ima kombinovane frižidere, kao i side by side.

Back to Top