Hisense inverter klime

Filteri
Filteri:

15 Artikala

Silazno
po strani

Hisense inverter klime - vrhunska tehnologija za svaki dan

Ako te zanima kakve su Hisense klime na pravom si mestu, jer je naša ponuda klima uređaja ovog brenda i te kako raznovrsna, pa zavisno od tvojih potreba možeš da se dobro upoznaš sa raznim modelima i izabereš uređaj vrhunskog kvaliteta.

Hisense inverter klime imaju svoje verne kupce, jer njihova tehnologija i funkcionalnosti olakšavaju svakodnevicu, kako leti, tako i zimi. Najbitnije što treba da čuješ za ove inverter klime je što doprinose većoj uštedi struje u odnosu na standardne klime, jer će kompresor menjati snagu rada zavisno od temperature koju smo zadali. 

HI-NANO zdravstvena zaštita koju ćeš sresti kod Hisense inverter klima podrazumeva efikasnu jonsku plazmu koja vrlo efikasno uklanja viruse i bakterije iz vazduha. Ove klime imaju odlične jonizatore koje oslobađaju korisne negativne jone koji su važni za ćelijski metabolizam.

Hisense je razvio i aplikaciju HiSmart Life App pomoću kojom možeš upravljati klima uređajima sa bilo koje lokacije. Osim upravljanja sa daljine aplikacija nudi i pametne funkcije: dijagnostika, prikaz greške, programsko podešavanje itd. Dostupna je na App Store. Ova aplikacija je kompatibilna sa Google virtuelnim asistentom i Amazon Alexa, pa vrlo lako možeš upravljati uređajem. Govornim komandama možeš uključiti ili isključiti klima uređaj kada poželiš.

Srešćeš i ove funkcije: izvlačenje vlage iz vazduha, ventiliranje - provetravanje, daljinski upravljač koji je u stvari sobni termostat, samodijagnostiku i još mnogo toga.

Back to Top