Gree inverter klime

Filteri
Filteri:

2 Artikala

Silazno
po strani

Gree inverter klime - kad poželiš uređaj sa nenadmašnom tehnologijom

Kakve su Gree klime, pitaju se oni koji se još nisu upoznali sa ovim brendom. Zato će se iznenaditi tehnologijom ovih uređaja i koje sve funkcije nude.

Gree klime iz linije MUSE EVO mogu da rade na spoljnim temperaturama koje se kreću od -25°C do +50°C, pa ćeš željenu temperaturu imati tokom cele godine, pritom značajno štedeći potrošnju struje. Ono što je specifično kod ove linije klima uređaja je opcija “suvi kontakt”, a to znači još veću uštedu na računu za struju tako što se poveže sa prekidačem na prozoru. Kad dođe do otvaranja prozora prestaje i rad klima uređaja. Dodatna prednost je i što prijatan osećaj u prostoriji stvaraju usmerivači vazduha koji se automatski podešavaju, a ventilatori imaju sedam brzina.

MUSE EVO klime će se savršeno uklopiti u svaki enterijer, jer imaju kompaktan dizajn. Lansiraju se u dve boje.

Gree PULAR, takođe jedna od linija koju su razvili, nudi vrhunski kvalitet i dizajn. Sa svojih 7 brzina rada ventilatora i turbo režimom rada vrlo brzo možeš da postigneš željenu temperaturu. S obzirom na to da imaju opciju WIFi kontrole, moći ćeš da rashladiš ili ugreješ svoj dom jednostavnom komandom sa svog telefona.

Vrhunska tehnologija samočišćenja će zamrznuti saće klime kako bi se uklonile prljavštine sa površine, a onda se isparivač zagreva na 56˚C kako bi se voda brzo isušila i sprečilo širenje bakterija. Celi ovaj proces traje manje od 20 minuta.

Sofisticiran i jednostavan dizajn, plus mat tekstura, prilagodiće se baš svakom stilu.

I FEEL funkcija podrazumeva da je rad klima uređaja prilagođen lokaciji bežičnog daljinskog upravljača. Senzor temperature ugrađen u daljinski upravljač meri temperaturu vazduha u mestu svog položaja i prenosi informaciju do unutrašnje jedinice klima uređaja.

Back to Top