Beko šporeti sa ravnom pločom ili kombinovani

Filteri
Filteri:

18 Artikala

Silazno
po strani

Beko šporeti - Investiraj u kvalitet, funkcionalnost i elegantan dizajn

Ako je došao red da zameniš stari šporet novim, ili opremaš kuhinju po prvi put, ne bi trebalo da imaš nedoumice - Beko šporeti odgovoriće svim tvojim zahtevima i potrebama. Zahvaljujući inovacijama i dokazanom kvalitetu, Beko električni šporeti su među omiljenim izborom kupaca širom planete. Reč je o šporetima visokih energetskih razreda, koji pružaju uštedu u potrošnji struje.

Beko šporeti sa ravnom pločom pružaju lakoću u svakodnevnom spremanju delicija, lako se čiste, a konvencionalne i multifunkcionalne rerne omogućavaju vrhunsko pečenje namirnica. Rerne poseduju po nekoliko funkcija pečenja, pa se hrana sprema pomoću ventilatora i grejača. Rerne imaju funkciju električnog grila, malog grila sa ventilatorom, booster-a, konvecionalnog kuvanja, a tu je i donji grejač.

Halogeno osvetljenje pruža preglednost cele rerne, pa možeš da pratiš proces pečenja bez otvaranja vrata.

Za one koji su navikli kuvati i spremati jela na klasičnim ringlama, u našoj ponudi će naći i Beko šporete sa ringlama.

Beko kombinovani šporeti

Beko kombinovani šporeti daju više opcija prilikom kuvanja i pečenja, jer plinske ringle pružaju dodatnu brzini u fleksibilnost. Beko je dizajnirao visokoefikasni gorionik na gas, koji koristi manje gasa, a kuva brže u odnosu na standardne gorionike. 

S obzirom na to da Beko šporeti poseduju funkciju bezbednog korišćenja gasa to znači da će biti registrovano kada kipuća tečnost izgasi plamen gorionika, pa se automatski isključuje dovod gasa. Nemoj da brineš, jer neće doći do curenja gasa.

Ne propusti da detaljno pogledaš ponudu Beko šporeta na našem sajtu i poruči onaj koji najbolje odgovara potrebama tvog domaćinstva.

Back to Top