Gorenje šporeti - Električni, kombinovani i plinski

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 38

Silazno
Strana
po strani

Gorenje šporeti - Jednostavno savršeni

Visokih energetskih razreda i fenomenalnih funkcija za svakodnevno kuvanje i pečenje jela, Gorenje šporeti tradicionalno imaju svoje verne kupce i poštovaoce.

Bilo da si ljubitelj električnih šporeta sa klasičnim ringlama, ili sa ravnom pločom, ili možda kombinovanih šporeta, inženjeri kompanije Gorenje su razvili niz specijalnosti koji zaista olakšavaju proces kuvanja i pečenja namirnica. 

MultiAir tehnologija - optimalan protok toplote u rerni, AirFry - pečenje na vrelom vazduhu, FrozenBake - najbrži put za pečenje smrznutih jela, Pizza funkcija, AquaClean sistem čišćenja - samo su neke od vrhunskih funkcija koje odlikuj savremene Gorenje šporete.

Rerne kod Gorenje šporeta mogu biti konvencionalne ili multisistemske. Ono što posebno privlači kupce je zaobljeni oblik rerne, koji je inspirisan tradicionalnim pećima na drva. Time je omogućeno slobodno kretanje toplog vazduha, pa se jelo ravnomerno zagreva sa svih strana. HomeMade oblik rerne je dodatno unapređen. Cirkulacija vazduha je dovedena do savršenstva novim dizajnom grejača i poboljšanim otvorima za ventilaciju.

S obzirom na to da rerne kod novijih Gorenje šporeta imaju specijalno dizajniranu cirkulaciju vazduha to daje osnovu za profesionalno spremanje omiljenih jela, na samo jednoj rešetki ili ako je potrebno i na više njih. Po završetku procesa pečenja hrana je hrskava i sočna.

U našoj ponudi ćeš naći Gorenje električne šporete, Gorenje kombinovane šporete, kao i Gorenje mini šporete.

Back to Top