Bosch šporeti sa ravnom pločom

Filteri
Filteri:
Ne možemo da pronađemo artikle po odabranim parametrima.

Bosch šporeti - svaki dan iskusi tehnologiju koja radi za tebe

Bosch je sinonim za kvalitet, trajnost, inovacije i poverenje, a zbog niza prednosti koje imaju Bosch šporeti postali su nezaobilazan izbor kupaca, koje najpre privuče vrhunski dizajn. Međutim, iako je dizajn važan, još važnije je kvalitetna tehnologija po kojoj je Bosch prepoznat i različit u odnosu na konkurenciju.

Svoje proizvode Bosch plasira u nekoliko serija, i svaka od njih ima svoje specifičnosti.  

Prvo što se primeti je radijantna staklokeramička ploča, i kao takva čini kuvanje vrlo jednostavnim. Takođe, i njeno čišćenje se obavlja lako, ostavljajući ploču uvek urednom i besprekornom. Kontrola rada šporeta obavlje se putem crvenog LED displeja.

Bosch rerne pružaju nekoliko funkcija rada, poput fenomelanog programa za pečenje pice, roštilj sa kruženjem vazduha, kombinacija donjeg i gornjeg grejača, i još mnogo toga.

Čišćenje rerne neće predstavlajti teret, jer tu je EcoClean Direct. Šta to u praksi znači? Naime, u pitanju je poseban premaz od keramičkih sitnih čestica na zidovima i gornjem delu rerne koji razlaže mrlje od masnoće. Kada dođe momenat za čišćenje rerne, potrebno je samo očistiti dno i staklena vrata

Savet je da se na određen period aktivira ciklus obnavljanja premaza. Generalno gledajući, baš ovaj premaz skratiće ti vreme i proces čišćenja rerne, jer ima odličnu funkciju.

Na kraju poželjno je podsetiti na izbor - elegantan spoj nehrđajućeg čelika i bele ili crne boje - na tebi je da izabereš završnu obradu Bosch šporeta koja odgovara baš tvojoj kuhinji. 

Samostojeći Bosch šporeti imaju širinu od 60 cm, a visina je od 85 cm do 92 cm. Dizajnirani su tako se što lakše uklope sa ostatkom uređaja i elemenata u kuhinji.

Back to Top