Liveni kotlići se koriste za tradicionalno pripremanje hrane, širom Evrope i Afrike, još od 1.600. godine. Kotlići se mogu koristiti za spremanje hrane u prirodi na žaru i ćumuru, a zbog veličine i dizajna liveni kotlić od 4l se može koristiti i u domaćinstvu na plinskim šporetima i rešoima. Kotlići trpe temperaturu do 500°C i jela ostaju dugo topla nakon pripreme. Kotlić sadrži gvozdeni nosač, što omogućava lako prenošenje. Pre i posle svake upotrebe, potrebno je nauljiti ga. Dimenzije: 26x11cm.
Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu tvog profila i navika pregledanja sajta. Klikom na Detaljnije, možeš pogledati informacije o kolačićima koje koristimo i izmeniti postavke.
Postavke kolačića
Koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“ za prikupljanje i analizu podataka, kao i za prikazivanje oglašavanja, na osnovu tvog profila i navika pregledanja sajta. Upravljanjem ovim postavkama kolačića, možeš da nam omogućiš ili onemogućiš određeni skup kolačića, po unapred definisanoj kategorizaciji.