Vox pegle za veš - Vox parne stanice

Filteri
Filteri:

18 Artikala

Silazno
po strani

Vox pegle i parne stanice - Pouzdan i pristupačan kvalitet

Kada dođe trenutak za kupovinu nove pegle, ili možda razmišljaš šta pokloniti dragoj osobi za useljenjenje, sa Voxom nećeš pogrešiti. Vox pegle na paru, kao i Vox parne stanice, odličan su saveznik svakog domaćinstva. Reč je o aparatima koji su cenovno i te kako pristupačni, pa za dobru cenu dobijaš vrhunske performanse jedne pegle, čija kupovina neće puno oštetiti kućni budžet.

Keramička ploča kod Vox pegli omogućava lako peglanje, i nema brige da će doći do lepljenja tkanine. Imaju veliki kapacitet rezervoara za vodu, što olakšava proces peglanja, jer ne moraš često dopunjavati rezervoar. 

Sistem protiv sakupljanja kamenca zaslužan je što se pegle mogu dugo upotrebljavati, a da nisu potrebna česta čišćenja. Takođe, odlično je i to što Vox pegle na paru imaju sistem protiv kapanja sprečava da voda curi ukoliko se pegla na nižim temperaturama.

Treći, još jedan fenomenalni sistem - samočišćenje. Pod velikim pritiskom dolazi do otčepljenja otvora na ploči usled nakupljanja kamenca.

Vox pegle su lagane za rukovanje, i nemaju veliku težinu, što daje dodatni komfor prilikom peglanja. 

Peglanje bez pare

Napredniji modeli Vox pegli nude i opciju peglanja bez pare, varijabilno podešavanje pare, kao i duži kabl (čak 2,5 m) u odnosu na modele pegli kod kojih je kabl obično 1,9 m.

Back to Top