PHILIPS Epilator Lumea BRI947/00

SKU
BRI947-00
Cena sa popustom 49.999,99 RSD Cena 71.429,99 RSD
Ušteda 21.430,00 RSD
Na stanju
Prodaje i šalje: Planeta Sport d.o.o.

BESPLATNA DOSTAVA NA SVE

DOSTAVA JE BESPLATNA bez obzira na iznos porudžbine ili težinu artikla! ISKORISTI I UŠTEDI samo do ponedeljka 27.03!

Dostava u roku od 2 do 5 radnih dana
Plaćanje karticom na rate
Povrat u roku od 14 dana
Treba ti pomoć? Kontaktiraj nas

Kontakt

011 6355 550
  • Ponedeljak - Petak
  • 08:00 - 20:00h
info@eplaneta.rs

Pogledajte i sledeće proizvode:

Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price
Product name
Price

Opis

Philips Lumea Prestige, je najjači IPL epilator do sada, dizajniran da prati konture vašeg tela i nezaboravno iskustvo epilacije kod kuće. Specijalno dizajnirani nastavci zaobljenog oblika prate konture vašeg tela.

  • IPL znači Intenzivno Pulsirajuće Svetlo. Philips Lumea epilator aplicira nežno pulsirajuće svetlo direktno na koren dlake, stavljajući folikul u fazu mirovanja. Kao posledica toga, broj dlačica na vašem telu se postepeno smanjuje. Ponavljanjem tretmana vaša koža ostaje lepa bez dlačica i glatka na dodir. Tretman za sprečavanje ponovnog rasta dlačica je bezbedan i nežan čak i u osetljivim područjima. 
  • Philips Lumea Prestige daje efektivne rezultate na širokom dijapazonu tipova dlačica i kože. Funkcioniše na prirodnim tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama i na bojama kože od izrazito bele do tamnosmeđe. IPL zahteva kontrast između pigmenta u boji dlačica i pigmenta u boji kože, pa (kao i drugi IPL tretmani) Lumea ne može da se koristi za tretiranje belih, sivih, svetloplavih niti crvenih dlačica. Takođe nije pogodan za veoma tamnu kožu.

Sadrži 4 inteligentna nastavka koji pružaju najbolje rezultate:

Nastavak za pazuh sa zaobljenim oblikom

Specijalno dizajniran za tretman teško dostupnih površina ispod pazuha, inteligentni nastavak za pazuh je srednje veličine sa prozorom od 3cm2. 
Nastavak za bikini zonu

Nastavak za bikini zonu poseduje optimalni prozor od 3cm2 sa transparentnim filterom za ekstra komfor i zaobljeni dizajn koji se prilagođava konturama vašeg tela za maksimalni kontakt, efikasnost i udobnost. 
Dodatak za telo sa zaobljenim dizajnom prema unutra

Pametni dodatak za telo ima najveći otvor za tretiranje površine 4,1 cm2, pa je savršen za brzo tretiranje većih delova tela poput nogu, ruku i stomaka. Zaobljeni dizajn prema unutra odlično se prilagođava konturama tela, za maksimalni kontakt sa kožom. Kada postavite dodatak, on namenski prilagođava program delu tela. 
Precizni dodatak za lice sa dodatnim filterom

Dodatak za lice praktično je dizajniran tako da ima mali, ravni otvor površine 2 cm2 koji vam omogućava da efektivno i nežno tretirate dlačice na licu. Ovaj dodatak je idealan za gornju usnu, bradu ili liniju vilice, a ima i ugrađen dodatni filter. Kada se postavi na aparat, pametni dodatak automatski prilagođava tretman svetlom vašem licu. 

Specifikacija

Više informacija
Brend Philips
Bar kod 8710103880813

Top ponuda

Možda ti se svidi

Back to Top