Varta akumulatori za automobile

Filteri
Filteri:

33 Artikala

Silazno
po strani

VARTA nikada ne pravi kompromise u pogledu kvaliteta.

Koji Varta akumulator je pravi za vas?

To zavisi od toga koji automobil imate i koje su potrebe napajanja vašeg vozila. Moderan, visokotehnološki automobil, koji ima mnogo ugrađenih električnih potrošača, ima veću potrošnju električne energije. Stariji, manji automobil ima manju potrosnju električne energije. Vartina linija proizvoda zadovoljava sve potrebe, bilo da se radi o VARTA Start-Stop asortimana ili iz dinamičkog TRIO asortimana, otkrićete da Varta isporučuje snagu po meri za svaki automobil. Kada odaberete Varta akumulator, odlučujete se za siguran start vozila, pouzdano napajanje svih vaših električnih potrošača, dug vek trajanja i bezbrižnost da vas akumulator neće izneveriti.

VARTA Silver Dynamic automobilski akumulatori

Ovi akumulatori su premium opcija u VARTA dynamic TRIO liniji. SILVER dynamic pruža pouzdano snabdevanje energijom čak i za vozila sa natprosečnim električnim potrošačima. Sa svojim vrhunskim performansama hladnog starta čak i u najekstremnijim uslovima, i svojim ogromnim rezervnim kapacitetom, ovi akumulatori postavljaju standarde koji prevazilaze zahteve samih međunarodnih proizvođača vozila.

Prednosti SILVER dynamic akumulatora:

 • OE specifikacija za premium vozila visokih performansi
 • Idealno za automobile sa puno električne opreme, bilo fabričke ili naknadno ugrađene
 • Posebno pogodna za dizel motore
 • Duži vek trajanja zahvaljujući novoj tehnologiji PowerFrame

VARTA Silver Dynamic AGM Stop-Start Plus akumulatori

VARTA Start-Stop Plus akumulatori sa AGM tehnologijom su savršeno rešenje za vozila koja imaju naprednu Start-Stop tehnologiju sa regenerativnim kočenjem i dodatnim tehnologijama za uštedu goriva. U poređenju sa VARTA Start-Stop akumulatorima, VARTA Start-Stop Plus akumulatori nude još veće performanse i svestranost, i sposobni su da pouzdano snabdevaju napajanjem još veći broj uređaja.

VARTA Blue Dynamic EFB Stop-Start akumulatori

VARTA Start-Stop akumulatori sa EFB tehnologijom savršeni su za vozila sa standardnom start-stop funkcijom početnog nivoa. Kada je motor ugašen, oni obezbjeđuju električnim uređajima vozila pouzdano napajanje i osiguravaju da se motor ponovo pokrene u deliću sekunde. Imaju dvostruko veću cikličku stabilnost od konvencionalnih akumulatora i mogu se više prazniti bez gubitka funkcionalnosti.

VARTA BLUE Dynamic akumulatori

BLUE dynamic brand je već najcjenjeniji akumulator na tržištu. Zaista nije iznenađujuće, budući da je napravljen da zadovolji ili premaši precizne specifikacije proizvođača automobila i nudi vrhunsko pokretanje, odlične sigurnosne karakteristike i nenadmašnu pouzdanost.

Prednosti BLUE Dynamic:

 • Za sve klase vozila.
 • Posebno pogodno za nove i skoro nove automobile sa standardnim nivoom električne opreme.
 • Najpopularniji brend na tržištu.
 • Duži vek trajanja zahvaljujući novoj PowerFrame tehnologiji.

VARTA BLACK Dynamic akumulatori

Za automobile sa nižim potrebama za snagom koji su proizvedeni pre 2000. godine, VARTA Black Dynamic je pouzdan izbor koji ne zahteva održavanje i nudi dobar odnos cene i kvaliteta.

Ključne prednosti Black Dynamic akumulatora:

 • Po najvišim nemačkim standardima.
 • Patentirana PowerFrame tehnologija za pouzdanu startnu snagu, brzo punjenje i otpornost na koroziju.
 • Ispunjava zahteve OE.
 • Napravljen za automobile sa osnovnim potrebama za snagom.
Back to Top