LG Frižideri

Filteri
Filteri:

12 Artikala

Silazno
po strani

Novi životni stil sa LG frižiderima

Kada poželiš nešto drugačije iskustvo u čuvanju i rashlađivanju namirnica onda su LG frižideri idealno rešenje. Razloga da se odlučiš baš za LG je pregršt, a sve se oslanja na besprekornu tehnologiju hlađenja.

Kako bi se obezbedila najefikasnija metoda čuvanja kvaliteta namirnica LG frižideri imaju smart inverter kompresore koji sprečavaju da temperatura varira. Uz Multi-Air Flow sistem hlađenja vazduh se ravnomerno raspoređuje u unutrašnjosti firžidera, čineći da sve namirnice budu ohlađene i sa dovoljno svežine.

DoorCooling tehnologija omogućava da unutrašnja temperatura bude stabilna, a hlađenje je za trećinu brže u odnosu na klasične sisteme za hlađenje.

Ako se sretneš sa podatkom da LG frižideri imaju i LINEARCooling to znači da se kontroliše fluktacija temperature za plus-minus 0,5 stepeni, pa su namirnice sveže na duži rok.

Osim vrhunske tehnologije hlađenja LG frižidere odlikuje i visoka energetska efikasnost. Samim time, uštedećeš i na računima za struju.

Uz LG frižidere kreiraćeš navike zdrave ishrane i nećeš morati da brineš da li su tvoje namirnice dovoljno sveže ili ne, jer će se tehnologija pobrinuti za to. To je i razlog velikog poverenja u LG brend.

LG ti nudi kombinovane frižidere i side by side frižidere, zato istraži šta svaki od modela nudi i napravi dobar izbor.

Back to Top