Alfa plam šporeti na drva

Filteri
Filteri:

28 Artikala

Silazno
po strani

Alfa-Plam šporeti na drva - pametno ulaganje

Alfa-Plam je ponudio nešto što retko kome uspeva - šporeti na drva mogu biti estetski vrlo zanimljivi, vrhunski funkcionalni, lagani za upravljanje i nadasve ekonomični. Otuda i velika popularnost koju su stekli među kupcima širom Srbije i regiona.

Po čemu su prepoznatljivi Alfa-Plam šporeti na drva?

Tradicija izrade, koja se oslanja na vrhunske tehnologije zagrevanja, ovde je podržana modernim dizajnom i unapređenim funkcionalnostima koji olakašavaju spremanje jela. Uz Alfa Plam šporete ćeš i dalje spremati jela onako kako su to radile starije generacije. 

Kod ovih šporeta je reč o čeličnim pločama za kuvanje, koje se mogu skidati i čistiti. Kuvanje se može obavljati na celoj površini plotne, a pečenje u rerni je ravnomerno.

Ložište ima staklena vrata, pa imaš pogled na proces loženja i time pravovremeno ubacuješ drva. Ono je obloženo šamotnim pločama, čija je glavna uloga da akumuliraju toplotu i tako omogućuju veću temperaturu sagorevanja.

Na vratima rerni, kod određenih modela Alfa-Plam šporeta na drva, je duplo staklo sa ugrađenim termostatom. Zavisno od snage šporeta jasno je naznačena i površina zagrevanja.

Za one koji to žele Alfa-Plam nudi i opciju ugradnje keramičke ploče.

Alfa-Plam šporeti za etažno grejanje

U ponudi ePlanete ćeš naći i Alfa-Plam šporete za etažno grejanje, kojim postižeš ekonomično grejanje doma, uz naravno spremanje jela na tradicionalan način.

Back to Top