Vox šporeti

Filteri
Filteri:

24 Artikala

Silazno
po strani

Vox šporeti - nenadmašna funkcionalnost i lakoća upravljanja

Kod izbora šporeta stvari mogu teći vrlo lako, a brend Vox ima i te kako šta da ponudi. Vox električni i Vox kombinovani šporeti nude kvalitet po vrlo popularnim cenama. Osim toga, ovo su šporeti koji podjednako rado koriste i starije i mlađe generacije. Vrlo korisne i jednostavne funkcije, dizajn koji se lako uklapa u savremene kuhinje, i ušteda energije doprineli su velikoj popularnosti Vox šporeta.

PrecisionFlow tehnologija kod Vox šporeta zaslužna je za emitovanje značajno više toplog vazduha, a on se ravnomerno raspoređuje na svim nivoima rerne. To doprinosi tome da više jela možete paraleleno spremati, i svako će biti ispečeno baš onako kako treba.  

Šta odlikuje rerne kod Vox šporeta?

Pošto rerne imaju velike staklene panele i jako unutrašnje osvetljenje, uvek imaš pregled tokom procesa pečenja. Samim tim, nema potrebe za otvaranjem vrata. Vrata se, inače, lako mogu skinuti, kao i staklo rerne, što je važno za olakšano čišćenje rerne.

Rerna se jednostavno i lako čisti usled glatkih površina od emajla i stakla. Unutar rerne smešteni su žičani nosači koje možeš po želji da podešavaš na različitim visinama.

Kod Vox šporeta je karakteristična turbo rerna sa ventilatorom, pa zahvaljujući ravnomernom raspoređivanju toplog vazduha jela koja izađu iz rerne su sočna i hrskava, baš po ukusu svih ukućana.

Kupovinom bilo kog Vox šporeta dobijaš gratis strujni kabl, kao i plehove različitih veličina.

Vox kombinovani šporeti

Vox kombinovani šporeti postali su popularan izbor među kupcima na globalnom nivou. Bezbednost upotrebe Vox-ovih šporeta koji imaju plinske ringle je zagarantovana, jer poseduju sigurnosni sistem koji automatski smanjuje dotok gasa ako dođe do rizičnih situacija. Uz sve modele gasnih šporeta dobijaš zamenske ventile kao dodatnu opremu.

Svakako, prepuštamo te bogatoj ponudi na ePlaneti i istraži šta sve još nude Vox šporeti.

Back to Top