Metalac posuđe - brend kome se veruje
Metalac je jedna od najrespektabilnijih domaćih kompanija i najstarija kod nas u proizvodnji emajliranog, inoks i non-stick posuđa. To je kompanija koja brižljivo gradi svoju reputaciju, pa višedecenijski rad rezultira uvek kvalitetnom ponudom, i kojoj se kupci vrlo rado vraćaju. Metalac posuđe vole sve generacije, često se i nasleđuje od mami i baka, a njihov nesvakidašnji i pažljivo kreiran dizajn čini ovo posuđe vanremenskim.
Metalac posuđe deo je porodične tradicije svakog od nas, i sinonim je za toplinu porodičnih ručkova i okupljanja. To je posuđe koje vrlo rado poklanjamo dragim ljudima, i svima onima koji žele imati ono najbolje od tradicije, tehnologije i dizajna. Sve to kad se spoji imamo posuđe koje poseduje kvalitet i dugotrajnost.
Za svaku kategoriju proizvoda Metalac je lansirao nekoliko linija, čiji će te dizajn oduševiti. Retro kolekcija džezvi, šerpi, tiganja i ostalog posuđa povod su da osvežiš tvoju kuhinjsku kolekciju, pronađeš nove recepte i uživaš u jedinstvenoj dimenziji hedonizma. Šarenolika ponuda posuđa, koju Metalac stalno obnavlja, inspiriše te da ovo posuđe bude i poklon dragim damama oko tebe. Njihovo posuđe podjednako se dobro uklapa u seoski ambijent, kao i u urbanim enterijerima.
Emajlirano posuđe Metalac
Ovo posuđe odlikuje izuzetna otpornost na visoke temperature, habanje i ogrebotine, zbog čega se lako čisti i održava. Emajlna zaštita na njihovom posuđu je glatka i neporozna površina, ima otpornost na kiseline koje se mogu javiti tokom pripremanja hrane. Međutim, ova zaštita neće dozvoliti nastajanje ni zadržavanje bakterija. Emajl neće izazvati alergijske reakcije.
Takođe, emajlirano posuđe ne traži puno masnoće za pripremu jela, pa se hrana neće lepiti za posuđe. Lako se čisti i održava, pa ako redovno čistiš svoje posuđe onda će i emajlirano Metalac posuđe dugo da traje, čuvajući sve svoje kvalitete.
Prepusti se našoj ponudi i izaberi nešto iz Metalčevog asortimana - đuvečare, tepsije, pekače, lonce, šerpe, džezve…
Najpopularnije kategorije: