Metalac tiganji

Filteri
Filteri:

33 Artikala

Silazno
po strani

Metalac tiganji - višedecenijska tradicija u proizvodnji kvalitetnog posuđa

Metalac tiganji su i te kako popularni i traženi, a lansirano je nekoliko linija, sa različitim funkcionalnostima. Nektar linija tiganja je premium linija non-stick alu posuđa sa troslojnim PTFE premazom koji ima vrhunska svojstva nelepljivosti, sa dugim vekom trajanja. Ovo posuđe u sebi ne poseduje PFOA (perfluoroktansku kiselinu). Preporučujemo ti wok tiganj, koji će trajati dugo i u kojem će hrana biti izuzetno ukusna.

Kako se navodi u opisu Nektar linije, aluminijum je izuzetan provodnik toplote, a zbog PTFE premaza, koji će sprečiti da se hrana lepi i zagoreva, omiljena jela ćeš spremati brzo, jednostavno i uz uštedu energije.

Tiganji iz linije Granit Induction napravljeni su od čeličnog lima debljine 1,5 mm, imaju troslojni QuanTanium premaz, što znači da su nelepljivi, a ovo posuđe ima i emajlirani spoljni sloj. Pogodan je za spremanje jela sa manje masnoće i za one koji žele zdravo da se hrane. Baš u ovo liniji naći ćeš savršen tiganj za palačinke.

Vesela i razigrana linija tiganja Mamma mia uneće dašak italijanskog duha u tvoju kuhinju, pa će te upravo italijanski recepti inspirisati za spremanje novih delicija. 

Metalac Maximus tiganji imaju jednostavan dizajn, ali takođe vrhunska svojstva. Ovo je još jedna premium linija njihovog posuđa, koje se lako održava, i hrana spremljena u njima dugo zadržava ukus i miris. Kupovinom ovog posuđa uverićeš se u njihovu dugotrajnost, kao i otpornost na habanje. Spoljni emajlirani sloj od neporoznog topljenog stakla znači da se bakterije neće zadržavati. 

Back to Top