SKECHERS OBUćA | Celokupna ponuda

Artikli 1-36 of 698

Silazno
po strani

Skechers obuća - spoj komfora, stila i tehnologije

Više od tri decenije Skechers lansira obuću koja izaziva veliku pažnju, jer se od ovog brenda očekuje uvek nešto novo i inovativno. Ovaj američki brend, ustanovljen 1992. godine, svoju ponudu bazira na dva segmenta - lifestyle patike i obuću kreiranu za posebne spoljne okolnosti. I u jednom i u drugom polju cilj je isti - ponuditi obuću koja pruža nenadmašni komfor, stabilnost i dugotrajnost.

Svestranost proizvodnog asortimana Skechers muških i Skechers ženskih patika je nešto po čemu je ovaj brend prepoznatljiv širom sveta. Početak razvoja ovog brenda bio je u znaku lansiranja muških dubokih cipela za surove i hladne uslove, a danas je njegova ponuda toliko svestrana da svako može pronaći baš ono što želi.

Široki spektar stilova Skechers obuće

Kao retko koji globalni sportski brend, Skechers je majstorski spojio udobnost sa stilom, i nikad se ne oslanja na prethodne uspehe, već stalno teži da kupcima ponudi novo iskustvo. Tehnološke inovacije, kolaboracije sa drugim poznatim modnim imenima, kao i težnja da patike budu stilski besprekorne, rezultuje time da se Skechers patike biraju za razne prilike - od hajkinga ili pešačenja do partije golfa, kao i udobne dečije obuće kojima zima ne može ama baš ništa.

Istorija razvoja brenda, koja traje više od 30 godina, puna je ikoničnih momenata i modela patika: od prvih gabaritnih Skechers muških čizama za off-road aktivnosti, kolekcija Skechers GoRun, Skechers GOwalk i Skechers GOLF, do velike popularnosti koje su stekle slip-in patike (bez pertlanja) ovog brenda. Ulošci od memorijske pene i srednji đonovi koji pružaju maksimalnu udobnost pri svakom koraku već su postali standard po kom je Skechers globalno prepoznat.

Skechers dečije patike i čizmice, čiji đonovi svetle, a gornji deo presijava, pružaju deci nesvakidašnju zabavu gde god se pojave, a uspomene koje se stvaraju pamte se ceo život. Skechers ženske čizme, kao i muške Skechers cipele, takođe odolevaju svim izazovima surovih zimskih uslova.

U korak sa globalnim trendovima zaštite prirode i smanjenja loših uticaja po životnu sredinu, i Skechers je ušao u proces korišćenja recikliranih materijala u procesu proizvodnje.

Back to Top