Skechers muške cipele

Filteri
Filteri:

18 Artikala

Silazno
po strani

Skechers muške cipele - udobnost i zaštita prkose zimi

Skechers kolekcija zimskih muških cipela odlično će odgovoriti na potrebe za obućom onda kada su napolju niske temperature, kiša, sneg ili bljuzgavica. Tada je važno da su stopala suva, topla i da koračaš lagano uz maksimalnu zaštitu. Zima ne bi trebalo da te spreči u svakodnevnim aktivnostima, zato je izbor adekvatne obuće ključan korak za osećaj lakoće i komfora.

Selmen, Relment ili ArchFit kolekcije muških cipela brenda Skechers su odlična simbioza modernog dizajna, inovativne tehnologije i nenadmašne udobnosti. Zato su Skecher muške cipele ne samo običan dodatak cipelarniku, već i pouzdani saputnik kroz hladne dane. Odlikuje ih dizajn udobnih planinarskih čizama do gležnja.

Zašto su Skechers cipele odličan izbor za zimu?

Imaju vodootpornu konstrukciju sa zapečaćenim šavovima, pa sneg i kiša neće dopreti do tvog stopala. Robustni đonovi sa izvanrednim prianjanjem pružaju sigurnost na klizavim ili ledenim ledenim površinama, smanjujući rizik od klizanja i padova.

Obogaćene su Relaxed Fit tehnologijom za prostranu udobnost u predelu prstiju i prednjeg dela stopala.

Skechers Air-Cooled Memory Foam udoban uložak sa memorijskom penom pružiće savršenu mekoću korak svakom koraku. Uložak se prilagođava obliku tvog stopala, što je važno pri celodnevnon nošenju cipela.

Skechers muške cipele su napravljene da traju, sa robustnim, izdržljivim materijalima koji mogu izdržati surove zimske uslove.

Dolaze i sa izolacionim postavama, pružajući toplotu u hladnom vremenu.

Back to Top