Aparati za krofne i mafine

Filteri
Filteri:

7 Artikala

Silazno
po strani

Aparat za krofne - Idealna mera užitka u slatkišima

Kada želiš obradovati najmlađe ili spremiti slatkiš za kafu sa prijateljicama, u pomoć stiže aparat za mini krofnice. Više ne moraš odlaziti do obližnje poslastičarnice, već u svom domu imaš priliku da spremiš krofne koje će oduševiti sve one koji ih budu probali.

Aparati za mini krofne imaju nelepljive površine za spremanje krofni, pa će čišćenje i održavanje biti lagano i bez muke. Istovremeno se pravi nekoliko krofni, a kod nekih aparata dolaze i moduli za pravljenje sendviča i mafina, pa tako dobijaš 3u1 aparat.

Inovativna tehnologija ovih aparata omogućava da dobijemo krofne sa savršeno zlatnom koricom i najmekanijom sredinom. Ne moraš biti ekspert u kuhinji da bi napravio vrhunske krofne, jer će uz aparat koji poručiš sa ePlanete taj proces biti lagan i kreativan.

Brzina pripreme je jedna od ključnih karakteristika aparata za krofne. S obzirom na to da imaju efikasan grejač i specijalno dizajnirane šupljine za krofne, možeš istovremeno ispeći više krofni bez čekanja. 

Na tebi je samo da nađeš najbolji recept za krofne, kupiš potrebne sastojke i kreni u akciju. Jer, ko bi odoleo mirisu domaćih krofni?

Back to Top