iRobot robot usisivači

Filteri
Filteri:
Ne možemo da pronađemo artikle po odabranim parametrima.

iRobot usisivač - prilagođen svim tvojim potrebama

Najnovija tehnologija mapiranja i navigacije stoji kao osnova razvoja brenda iRobot, koji ti želi ponuditi najbolje iskustvo čišćenja doma uz pomoć robota. Više od tri decenije ovaj brend ulaže napore da kreira jedinstvenu tehnologiju čišćenja, i koja je uspela da nađe svoje kupce širom planete. 

Ovi robot usisivači imaju dvostruke automatske četke za čišćenje. One vrše rotaciju jedna naspram druge - jedna diže prljavštinu sa poda, a druga će pomoći robot vakumu da dovede prljavštinu do posude. Glava za čišćenje, na kojoj se nalaze četke, se automatski može podesiti po visini. To dalje znači da su četke svakog momenta u kontaktu sa podom. iRobot usisivači su, tako, podesivi za sve vrste podova - parkete, laminate, pločice.

Tehnologija DirtDetect, koja je ugrađena u sve Roomba usisivače, će “javiti” robotu da je pod više prljav nego inače, pa je potrebno da se pređe nekoliko puta. Prisutna je i bočna četka, koja će ukloniti nečistoće sa dna zidova i iz uglova.

Ove robot usisivače odlikuje i to što su niskog profila, pa se mogu zavući ispod nameštaja višeg od 9,2 cm. Takođe, preći će preko pragova visine do 2 cm, i imaju senzore za prepoznavanje ivica, kako usisivač ne bi pao niz stepenike. 

iRobot usisivači se povezuju preko iHome aplikacije. Zavisno od serije, iRobot usisivači dolaze sa različitim tehnologijama, zato ti predlažemo da istražiš sve modele koji se nalaze na ePlaneta.com.

Back to Top