Rabalux rasveta

Filteri
Filteri:

Rasveta se najčešće bira prema tipu prostorije, pa se kreće od izbora rasvete za dnevni boravak, kuhinju i trpezariju, hodnik, spavaće i dečije sobe, kao i za balkon, terasu, dvorište ili baštu. Svaka od ovih prostorija, kako unutrašnjih tako i onih spoljašnjih, ima svoje karakteristike spram kojih se i bira određena rasveta. 

Artikli 1-36 of 1926

Silazno
po strani

Rabalux rasveta - Osvetli dom efikasno i u stilu

Rabalux je jedan od najpopularnijih evropskih brendova kada je reč o unutrašnjoj i spoljnoj rasveti. Asortiman dekorativne rasvete ovog mađarskog brenda pokriva potrebe za osvetljenje domova, radnih prostorija, hotela, restorana…

Ako detaljno prođeš ponudom Rabaluxa na ePlaneti otkrićeš fenomenalna rasvetna tela, koje ne samo da su funkcionalna, već i estetski zanimljiva i lako uklopljiva u enterijerski pečat tvog doma. Osim što nude rasvetu modernog i industrijskog dizajna, kod ovog brenda pronaći ćeš i rasvetu klasičnog, rustičnog dizajna.

Rabalux ti nudi izbor plafonjera, lustera i visilaca, kao i podnih, stonih i zidnih lampi.

Određeni modeli Rabalux rasvete opremljeni su najnovijim karakteristikama kao što su opcije prigušivanja, kontrola temperature i kompatibilnost sa ostalim rešenjima pametnog doma. Time daju priliku kupcima da sami definišu svoje iskustvo osvetljenja kako bi odgovaralo njihovom raspoloženju i aktivnostima. 

Rabalux preporučuje da se koristi LED tehnologija, zbog uštede i energetske efikasnosti. 

Svi njihovi proizvodi prolaze rigoroznu kontrolu, kako bi se osigurala bezbednost i dugotrajnost proizvoda

Back to Top