BB Link rasveta

Filteri
Filteri:

Rasveta se najčešće bira prema tipu prostorije, pa se kreće od izbora rasvete za dnevni boravak, kuhinju i trpezariju, hodnik, spavaće i dečije sobe, kao i za balkon, terasu, dvorište ili baštu. Svaka od ovih prostorija, kako unutrašnjih tako i onih spoljašnjih, ima svoje karakteristike spram kojih se i bira određena rasveta. 

Artikli 1-36 of 281

Silazno
po strani

BB Link rasveta - najbolja onlajn kupovina

BB Link je brend koji je već odabno prepoznat po bogatoj ponudi proizvoda za unutrašnju, spoljnu i industrijsku rasvetu, nudeći inovativna i moderna rešenja za domove, kancelarijske prostorije, hotele, restorane i mnoštvo drugih objekata. 

BB Link vodi računa da se izborom rasvete ostvari ušteda struje, te je poznat po širokom izboru LED osvetljenja, a takođe nudi i rasvetna tela sa standardnim sijalicama. Za koju god vrstu da se odlučiš, njihova rešenja idealno se uklapaju u različite arhitektonske stilove.

U našoj ponudi pronaći ćeš BB Link LED plafonjere, fenjere, LED zidne svetiljke različitih dimenzija, LED panele različite snage i boje svetla, rozetne sa integrisanim LED svetlom ili se radi o izmenjivim sijalicama,  kao i LED ili obične visilice, spot svetiljke koje mogu biti ugradne ili nadgradne.

Osim toga na ePlaneti te čeka i mnoštvo BB Link proizvoda iz domena rasvetne opreme, po kojoj je ovaj brend poznat i popularan.

BB LINK industrijska rasveta

Ukoliko si na ePlanetu stigao radi izbora i kupovine industrijske rasvete, poput npr. uličnih svetiljki, lako ćeš se odlučiti upravo zahvaljujući rešenjima iz BB Linka. Ulične svetiljke ovog brenda mogu se zglobno podešavati, u rasponu od 0 do 90 stepeni. Emituju prirodno belo svetlo.

Osim toga, BB Link nudi i LED vododihtove koji su pogodni za osvetljavanje radionica, magacina i velikih radnih površina.

Back to Top