Philips fenovi za kosu

Filteri
Filteri:

14 Artikala

Silazno
po strani

Otkrij moć Philips fenova za kosu 

Ako želiš imati ultimativni alat za besprekornu negu kose, onda nek to bude Philips fen. Ovaj brend lansira različite modele fenova, pa u zavisnosti od definisane snage motora i dodatnih performansi, svako može naći baš ono što treba. Philips fenovi su dizajnirani da pruže maksimum, ali i da dugo traju, pa će to biti investicija koja se isplati na duže staze.

Izrađeni od izuzetno kvalitetnih materijala i sa dizajnom koji je prilagođen korisnicima Philips fenovi su pametan izbor za sve dame koji žele samo kvalitetne aparate za svoju kosu. Ukoliko se odlučiš za profesionalne modele fenova, čekaju te neke vrlo dobre karakteristike. Naime, to su fenovi koji imaju vrlo snažan motor, pa je brzina protoka vazduha čak 130 km/h. Spoj snage i brzine daje vrhunske rezultate u sušenju i stilozovanju kose.

Određeni modeli Philips fenova imaju i funkciju ThermoProtect, koja pruža optimalnu temperaturu sušenja, pa neće doći do pregrevanja.

Takođe, jonska nega kose je dodatna prednost, jer će jonizujući efekat sprečiti stvaranje elektriciteta u kosi.

Prepuštamo te ponudi Philips fenova na ePlaneti i poruči baš onaj koji će najbolje odgovarati tvojim navikama u nezi kose.

Back to Top