Rowenta fenovi za kosu

Filteri
Filteri:

17 Artikala

Silazno
po strani

Rowenta fenovi - sušenje kose kao kod profesionalca

Ne kaže se tek tako da je sušenje kose Rowenta fenovima poput profesionalnog, jer te sa ovim fenovima očekuje vrhunsko iskustvo, a i rezultat - kosa je sjajna, mekana, blistava. Kao takva, laka je za dalje oblikovanje i pravljenje omiljenih frizura.

Šta to čini Rowenta fenove tako traženim? Velikoj popularnosti doprinose vrhunske performanse rada i funkcije koje idu u korak sa potrebama dama. Najpre, precizno kreirani usmerivači vadzuha daju odlične rezultate feniranja. Tanji usmerivači, sa otvorom od samo 8 mm, učiniće feniranje brzim i efikasnim, a tvoja kosa nikad savršenija. Još ako izabereš model fena sa jonizatorom, kakvih ima u našoj ponudi, on će sprečiti stvaranje elektriciteta.

Napredniji modeli Rowenta fenova imaju nekoliko nivoa podešavanja temperature, pa možeš da biraš onu koja trebi idealno odgovara. Kod njih ćeš takođe imati i funkciju zaštite hidratacije kose prilikom feniranja, koja čuva i do 25% hidriranost dlake. Obloga od kašmir keratina i arganovog ulja pomaže da se kosa manje ošteti, pa je visok sjaj kose zagarantovan.

U ponudi ePlanete naći ćeš i Rowenta fenove sa difuzorom za lokne, što može biti i odlična ideja za poklon tebi dragoj ženskoj osobi. 

Prepuštamo te izboru i poruči Rowenta fen za dugotrajno i kvalitetno iskustvo feniranja.

Back to Top