Ipanema papuče ženske

Filteri
Filteri:

23 Artikala

Silazno
po strani

Ipanema ženske papuče - svako leto počinje sa Ipanemom

Retko koji brend letnje obuće uspeva da svakog leta iznenadi svojom ponudom kao što to čini Ipanema. Pregršt najlepših boja u kombinaciji sa promišljenim dizajnom, čini da se Ipanema ženske papuče odmah primete na ulici.

Osim atraktivnog dizajna, koji je neprolazan koliko i maštovit, Ipanema papuče za žene su popularne baš zbog praktičnosti i udobnosti kojoj je teško odoleti. Umesto jednog često se kupuje više parova, jer Ipanemi uspeva da nas osvoji nesvakidašnjim pristupom izradi obuće. Leto, samo po sebi, poziva da se poigravamo sa bojama i stilovima.

Ipanema ženske papuče su izrađene uglavnom od sintetičkih materijala, posebno od recikliranog PVC-a. Ovaj materijal je odabran zbog svoje izdržljivosti, fleksibilnosti i ekološke prihvatljivosti, jer omogućava recikliranje proizvoda.

Dizajn Ipanema papuča je vrlo jednostavan, ali ga krase moderni printovi i vibrantne boje. Ipanema često koristi široke, udobne kaiševe koji pružaju izuzetnu podršku prilikom hodanja. 

Zbog svoje udobnosti ove papuče možeš koristiti prilikom dugačkih pešačkih tura uz obalu mora ili reke, a ono što je dodatna prednost je što mogu da se kvase. Ukoliko ih kvasite slanom morskom vodom, isperite posle slatkom i osušite na terasi ili balkonu. PVC materijal omogućava da se papuče brzo suše i lako održavaju, što ih čini praktičnim izborom za aktivnosti koje uključuju kontakt sa vodom.

Back to Top