Nike jakne muške

Filteri
Filteri:

8 Artikala

Silazno
po strani

Kupi onlajn Nike mušku jaknu na ePlaneti

Nije novost reći da je Nike jedan od najprodavanijih brendova današnjice, i za to postoji sijaset razloga. Nike je sinonim za pobedu, istrajnost, kvalitet, poverenje i uspeh. Osim vanvremenskog dizajna, koji se podjednako dopada svim generacijama, Nike je prepoznat po korišćenju vrhunskih materijala i tehnologije, a sve kako bi lansirao večne komade odeće. To važi kako za obuću, tako i odeću.

U kreiranju muških jakni Nike koristi visokokvalitetne materijale, pa jakne sa ovim potpisom odlikuje izdržljivost, udobnost i komfor. Tipični materijali uključuju poliester, najlon, pamuk i elastin koji su zaslužni za vodootpornost, prozračnost i izolaciju.

Nike takođe koristi i patentirane tehnologije kako bi poboljšao performanse svojih jakni - Dri-FIT za brzo sušenje znoja, Therma za održavanje toplote ili Storm-FIT za zaštitu od nepovoljnih vremenskih uslova.

Nike muške jakne imaju sve elemente funkcionalnosti, poput bočnih džepova, podesivih kapuljača ili elastičnih manžetni. Jako su udobne za nošenje, pa ćeš bez napora praviti svaki pokret. Pružaju komfor i ispod njih uvek možeš obući duks ili majicu, i osećati se lagodno.

Uz Nike jakne kombinuj i Nike patike, trenerke ili dukseve, i kreiraj jedinstveni Nike stil.

Back to Top