Mehrzer tiganji

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 44

Silazno
Strana
po strani

Mehrzer tiganji - savremena kuhinja traži vrhunski dizajn i kvalitet

Sofisticiranost izrade, dizajn i vrhunske funkcionalnosti učinile su da svako od nas poželi imati Mehrzer tiganje. Ovo je brend posuđa čija je posvećenost kvalitetu i te kako primetna, pa i ne čudi što je vrlo popularno među kupcima širom naše zemlje, kao i Evrope.

Specifičnost brenda je što nudi stogodišnju garanciju za svoje posuđe, zdravstveno je bezbedno i testirano u skladu sa svim standardima.

Nekoliko je linija tiganja koje ovaj brend nudi kupcima, a na tebi je da izabereš prema svojim navikama i potrebama. Takođe, pregledom ponude na našem sajtu dobićeš ideju šta možda da pokloniš mami, baki, tetki ili prijateljici. Mehrzer tiganji mogu se koristiti na svim tipovima kuhinjskih šporeta, uključujući i indukcione ploče.

Wok, grill ili tiganj za palačinke?

Mehrzer je razvio nekoliko tipova tiganja za palačinke, zavisno od linije kojoj pripadaju. Njihovi tiganji za palačinke pogodni su za sve modele kuhinjskih šporeta, kao i one sa indukcionom pločom. Imaju neprijanjajući premaz bez PFOA sloja, što znači da tokom spremanja omiljene poslastice neće doći do ispuštanja štetnih materija. Mogu se prati ručno, kao i u mašini za sudove. Kod nekih modela dodatna izdržljivost je postignuta zbog aloa vere i glicerina, dok su na nekim modelima ručke dva puta pričvršćene.

Gril tiganji brenda Mehrzer imaju visoku izdržljivost, lako se čiste i održavaju, a imaju izuzetnu otpornost na grebanje i habanje. U njima se toplota ravnomerno raspoređuje, a hrana zadržava svoje najbolje sastojke. Oduševiće te i soft-touch ergonomska ručka koja čini da se tiganjom lako rukuje, a ona se ujedno i ne pregreva. Neki modeli tiganja imaju granitni premaz, dok je kod nekih na baci aloe vere i glicerina. Izaberi neki od gril tiganja iz linija Stone Strong, Aloe Supreme, Diamond Black ili Cast Royal.

Wok tiganji će sigurno biti tvoj izbor, za spremanje zdravih i neobičnih jela. Pre nego što otkriješ neki novi recept sa TV kanala, opremi se dobrim Wok tiganjom i iznenadi porodicu ili prijatelje ukusno spremljenom delicijom. Mehrzer wok tiganji, kao i njihovo ostalo posuđe, imaju sve potrebne kvalitete za efikasno kuvanje, u kojem hrana zadržava najbolje ukuse i mirie, a ne troši se puno električne energije.

 

Back to Top