ZEPTER Nož za tranžiranje 21 cm Smoked oak
ZEPTER Nož za tranžiranje 21 cm Smoked Oak
Izuzetna funkcionalnost i preciznost
Značenje reči „santoku“ – „tri vrline“ jasno ukazuje na to da je ovaj nož savršen za sečenje, seckanje i rezanje na kocke. Santoku nož obavlja sve ove poslove na izuzetan način i zato je to jedan od najčešće korišćenih noževa u profesionalnim i domaćim kuhinjama. Sečivo koje je tanje nego kod kuvarskog noža omogućava sečenje na vrlo tanke kriške, što je neophodno za pripremu mnogih japanskih jela.
Tradicionalna izrada i vrhunski kvalitet
Za razliku od ostalih kuhinjskih poslova, sečenje, seckanje, rezanje na kriške ili kocke najčešće se rade ručno. Iako su mnogi od nas nabavili najsavremenije aparate za kuhinju, kao što su hi-tech tosteri, blenderi za pravljenje smutija i aparati za sporo kuvanje, zadržali smo nož, kao najstariju alatku. Kompanija Felix proizvodi noževe u Solingenu, „gradu sečiva“, od 1790. godine i još uvek je verna svojoj vekovnoj tradiciji. Za izradu savršenog Zepter noža od kvalitetnog čelika potrebno je više od 45 operacija. Dobijeni proizvod je nenadmašan po svom kvalitetu, funkciji i dizajnu.
Tehnički detalji
Težina
Bruto težina: 0,26 kg
Neto težina: 0,14 kg
Primena
Kuvarski nož namenjen za sečenje i seckanje na trake i kockice.
Materijal
Sečivo je izrađeno od čelika tipa X50CrMoV15. Drška je izrađena od dimljenog hrastovog drveta.
Čišćenje i održavanje
Preporučuje se ručno pranje i čišćenje noža. Nakon upotrebe, isperite toplom vodom i obrišite suvom krpom.
Pogodno za pranje u mašini za sudove
Nije preporučljivo.
Specifikacija
Brend | Zepter |
---|
Ako si koristio ovaj artikal, podeli utiske.
Ako tek razmatraš kupovinu, a imaš neku nedoumicu, postavi pitanje.
Krenimo sa pisanjem!
Za unos rezencije i postavljanje pitanja potrebno je da se prijaviš na svoj nalog.
Recenzije (0)
0 recenzija