Tefal tiganji

Filteri
Filteri:
Ne možemo da pronađemo artikle po odabranim parametrima.

Tefal tiganji - Inovacije koje kuvanju daju novu dimenziju

Više od šest decemija Tefal razvija inovacije i tehnologije kako bi kupcima širom sveta ponudio najpouzdanije posuđe za svakodnevno kuvanje.

Kako bi spremanje omiljenih jela bilo sigurno Tefal tiganji imaju jedinstvenu nelepljivu oblogu kombinovanu sa bezbednim i inertnim materijalom koji sme da dođe u kontakt sa hranom. Takva nelepljiva podloga će sprečiti da se hrana zalepi za tiganj, čuvajući ujedno sve ukuse i mirise.

Titanijumska obloga otporna na ogrebotine je ojačana čvrstim kristalima, i tako je dizajnirana da može da izdrži visoke temperature kuvanja.

Pošto je kod prženja najbitnije podesiti odgovarajuću temperaturu, Tefal tiganji imaju Thermo-Signal indikator, koji postaje potpuno crven kada dođe momenat za početak kuvanja. Kako kažu u Tefalu, to je njihova garancija da će jelo svaki put ispasti savršeno - hrskavo spolja, a iznutra meko.

Koliko su u Tefalu posvećeni da kupcima pruže savršeno funkcionalno posuđe govori i to što su kreirali Thermo-Fusion indukcionu tehnologiju, koja omogućava ravnomernu distribuciju toplote, što znači da će biti sačuvana tekstura, ukus i boj namirnica.

Tefal tiganji dolaze u četiri linije - Simply clean, XL Force, Unlimited i XL Force. Svi oni imaju indikator početka pripreme jela, otporni su na ogrebotine i omogućuju ravnomernu raspodelu toplote. Tiganji iz XL Force i Simply clean kolekcija ne mogu na indukcionu ploču.

Back to Top